Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / HLR-DOCKOR

Övningsdocka HLR med pojke och kvinna som övar HLR på Little Anne docka.

HLR dockor verklighetstrogna och slitstarka

Vi erbjuder verklighetstrogna HLR dockor i olika storlekar och varierande anatomiska egenskaper för olika utbildningsmoment/scenarier t.ex Barn- och vuxendockor.

Mer information om HLR dockor

Våra populära produktområden HLR-dockor

HLR-dockor vuxen

HLR-dockor junior

HLR-dockor baby

Utbildningsmaterial HLR

HLR-dockor rengöring & hygien

Populära modeller för utbildning

Resusci Junior QCPR

15 995

kr


17 078kr

Little Anne QCPR

2 395

kr


2 746kr

Little Anne QCPR mörk hud

2 395

kr


2 746kr

Little Anne QCPR 4 st

7 995

kr


9 910kr

HLR dockor - Mer information

Olika HLR-dockor med varierande egenskaper, tillbehör och hygienartiklar beställer du hos oss.

För att uppnå bästa resultat och känsla vid HLR-utbildning är det viktigt att träna på en HLR-docka med rätt anatomiska egenskaper, som ventilationsvolym och kompressionsdjup. 

Vuxendockor av torso-modell lämpar sig bra för HLR-träning. Mini Anne och Little Anne är utmärkta för detta ändamål. För att öva HLR på barn så är babydockor och juniordockor rekommenderade för högsta realism. Babydockorna Mini Baby och Baby Anne används för HLR-träning på barn 0–1 år. Juniordockorna uppfyller kraven för träning på barn 1–12 år.

Undersökningar har visat att dockor med möjlighet till återkopplingsteknik (Little Anne, Little Junior Resusci Anne) där resultat av HLR-insatsen kan mätas och redovisas ökar inlärningen och förståelsen hos eleverna. Tillbehöret Skillguide för detta ändamål kan beställas som tillval   här. För scenarioträning är dockor av helkroppsmodell att rekommendera. Vi besvarar gärna eventuella frågor om HLR-dockor.  Kontakta oss gärna för råd!

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


En del av Dahl Medical AB

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2020 
All rights reserved.