Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / HLR-DOCKOR

Övningsdocka HLR med pojke och kvinna som övar HLR på Little Anne docka.

HLR-dockor verklighetstrogna och slitstarka

Vi erbjuder ett brett sortiment av verklighetstrogna HLR-dockor som är avsedda för olika utbildningsmoment och scenarier. Våra dockor finns i olika storlekar och har varierande anatomiska egenskaper för att kunna simulera både barn och vuxna. Dessa dockor är utformade för att ge en realistisk och autentisk träningserfarenhet inom hjärt-lungräddning. Oavsett om du är en utbildare, hälso- och sjukvårdspersonal eller allmänhet som vill lära dig HLR, så kan våra HLR-dockor vara till stor hjälp. Vi är stolta över att kunna erbjuda HLR-dockor som uppfyller höga kvalitetsstandarder och är användarvänliga. Genom att använda våra dockor kan instruktörer och deltagare få praktisk erfarenhet samt öva på korrekt teknik, räddningsprocedurer och nödsituationer. Detta möjliggör en ökad kompetens och självförtroende hos utbildade inom hjärt-lungräddning. Utforska vårt sortiment och se hur våra verklighetstrogna HLR-dockor kan bidra till att förbättra färdigheter, öka kunskap och främja livräddande insatser inom hjärt-lungräddning.

Våra populära produktområden HLR-dockor

HLR-dockor vuxen

Little Anne QCPR hlr docka från Laerdal, dockan har en grå jacka med lila dragkedja.

HLR-dockor junior

Resusci Junior QCPR docka med kläder på och en stor grå väska, alla produkter är från Laerdal. Bredvid dockan ligger extra tillbehör.

HLR-dockor baby

Baby Anne docka från Laerdal en docka med rosa dräkt och en blå väska. På sidan ligger material till dockan.

Utbildningsmaterial HLR

Instruktörsbok av svenska rådet i hjärt-lungräddning vuxen. Boken är röd med symboler av hjärtan på.

HLR-dockor rengöring & hygien

Rengöring, ytdesinfektionflaska en vit flaska med lila etikett.

Populära modeller för utbildning

CasPeR the CPR dog

7 480

kr


Little Anne QCPR

2 490

kr


2 966kr

Little Anne QCPR mörk hud

2 490

kr


2 966kr

Little Anne QCPR 4 st

8 790

kr


10 703kr

HLR dockor - Mer information

Olika HLR-dockor med varierande egenskaper, tillbehör och hygienartiklar beställer du hos oss.

Högkvalitativa HLR-dockor och utrustning för hjärt-lungräddning. Oavsett om du är en utbildare inom sjukvården, en skola, ett företag eller en privatperson, har vi HLR-dockorna för dina HLR-utbildningar.

För att uppnå bästa resultat och känsla vid HLR-utbildning är det viktigt att träna på en HLR-docka med rätt anatomiska egenskaper, som ventilationsvolym och kompressionsdjup.

Vuxendockor

När det kommer till utbildning av vuxen-HLR, erbjuder vi ett brett utbud av realistiska HLR-dockor i torso-modell, såsom Little Anne, Little Anne QCPR och Prestan HLR-docka vuxen. Dessa dockor är utformade med anatomiska detaljer som kompressionsdjup och ventilationsvolym för en realistisk och effektiv övningsupplevelse.

Baby och junior dockor 

För utbildning av HLR på spädbarn i åldern 0–1 år och barn i åldern 1–12 år erbjuder vi baby och junior HLR dockor. Dessa dockor är tillverkade för att hjälpa dig att öva livräddning på olika åldersgrupper.

Helkroppsdockor 

Vid mer avancerade scenarioträningar är våra helkroppsdockor som Resusci Anne och Resusci Junior ett bra alternativ. Dessa dockor kan utrustas med avancerad elektronisk teknik för feedback och en optimalt inlärningserfarenhet.

Undersökningar har visat att dockor med möjlighet till återkopplingsteknik (Little Anne, Little Junior Resusci Anne) där resultat av HLR-insatsen kan mätas och redovisas ökar inlärningen och förståelsen hos eleverna. Tillbehöret Skillguide för detta ändamål kan beställas som tillval här. För scenarioträning är dockor av helkroppsmodell att rekommendera. Vi besvarar gärna eventuella frågor om HLR-dockor.  Kontakta oss gärna för råd!

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap