Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / HLR-DOCKOR

Övningsdocka HLR med pojke och kvinna som övar HLR på Little Anne docka.

HLR dockor verklighetstrogna och slitstarka

Vi erbjuder ett brett sortiment av verklighetstrogna HLR dockor som är avsedda för olika utbildningsmoment och scenarier. Våra dockor finns i olika storlekar och har varierande anatomiska egenskaper för att kunna simulera både barn och vuxna. Dessa dockor är utformade för att ge en realistisk och autentisk träningserfarenhet inom hjärt-lungräddning. Oavsett om det handlar om att träna på att utföra HLR på barn eller vuxna, kan våra HLR dockor hjälpa till att förbereda och utbilda människor inom hjärt-lungräddning på ett effektivt sätt.

Våra populära produktområden HLR-dockor

HLR-dockor vuxen

HLR-dockor junior

HLR-dockor baby

Utbildningsmaterial HLR

HLR-dockor rengöring & hygien

Populära modeller för utbildning

CasPeR the CPR dog

7 480

kr


Little Anne QCPR

2 590

kr


2 966kr

Little Anne QCPR mörk hud

2 590

kr


2 966kr

Little Anne QCPR 4 st

8 490

kr


10 703kr

HLR dockor - Mer information

Olika HLR-dockor med varierande egenskaper, tillbehör och hygienartiklar beställer du hos oss.

För att uppnå bästa resultat och känsla vid HLR-utbildning är det viktigt att träna på en HLR-docka med rätt anatomiska egenskaper, som ventilationsvolym och kompressionsdjup. 

Vuxendockor av torso-modell lämpar sig bra för HLR-träning. Mini Anne och Little Anne är utmärkta för detta ändamål. För att öva HLR på barn så är babydockor och juniordockor rekommenderade för högsta realism. Babydockorna Mini Baby och Baby Anne används för HLR-träning på barn 0–1 år. Juniordockorna uppfyller kraven för träning på barn 1–12 år.

Undersökningar har visat att dockor med möjlighet till återkopplingsteknik (Little Anne, Little Junior Resusci Anne) där resultat av HLR-insatsen kan mätas och redovisas ökar inlärningen och förståelsen hos eleverna. Tillbehöret Skillguide för detta ändamål kan beställas som tillval   här. För scenarioträning är dockor av helkroppsmodell att rekommendera. Vi besvarar gärna eventuella frågor om HLR-dockor.  Kontakta oss gärna för råd!

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap