Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

HEM / HLR-DOCKOR / UTBILDNINGSMATERIAL HLR

Röd instruktionsbok i hjärt-lungräddning för vuxen. Etikett: Professionellt och effektivt utbildningsmaterial
Symbol för HLR dockor. Ikonen är en hlr docka i vit färg på blå bakgrund.

Utbildningsmaterial för HLR och Första hjälpen

På HLR Grossisten erbjuder vi inte bara produkter för HLR och rengöring, utan även   ett omfattande utbud av utbildningsmaterial som fungerar som pedagogiskt stöd   för instruktörer och kursledare. Vi förstår vikten av att ha tillgång till   högkvalitativa resurser för att kunna genomföra effektiva och lärorika HLR-   och Första hjälpen-utbildningar.

Genom att beställa vårt utbildningsmaterial får du tillgång till HLR-rådets   handlingsplaner, som är baserade på de senaste riktlinjerna och bästa praxis   inom området. Dessa handlingsplaner fungerar som en guide för att hantera   olika nödsituationer och ger tydliga instruktioner för att utföra korrekt HLR   och Första hjälpen. Vi strävar efter att erbjuda utbildningsmaterial av högsta   kvalitet för att säkerställa att du har de resurser du behöver för att ge en   professionell och effektiv utbildning i HLR och Första hjälpen. Genom att   använda vårt utbildningsmaterial kan du vara säker på att du ger dina   deltagare den kunskap och förtrogenhet de behöver för att rädda liv. Beställ   ditt utbildningsmaterial idag och ta steget mot att erbjuda en högkvalitativ   och lärorik utbildning i HLR och Första hjälpen. Vi finns här för att stödja   dig och hjälpa dig att skapa en tryggare och mer beredd värld.

Utbildningsmaterial alla produkter

Huvudinstruktörsbok Vuxen/Barn-HLR

250

kr


Instruktörsbok Vuxen-HLR

250

kr


Instruktörsbok Första Hjälpen

250

kr


Instruktörsbok HLR för insatspersonal

250

kr


Instruktörsbok Barn-HLR

250

kr


Kursbok Första hjälpen

210

kr


Kursbok HLR för insatspersonal

210

kr


Kompetensbevis Vuxen-HLR/Första hjälpen, 50 st

525

kr


Kompetensbevis HLR för insatspersonal, 25 st

270

kr


Kompetensbevis Barn-HLR, 25 st

270

kr


Vuxen-HLR handlingsplan 50x70 cm

135

kr


Barn-HLR handlingsplan 50x70 cm

135

kr


Luftvägsstopp handlingsplan 50x70 cm

135

kr


Handlingsplan HLR för insatspersonal 50x70 cm

135

kr


Vuxen-HLR handlingsplan A4

50

kr


Barn-HLR handlingsplan A4

50

kr


Luftvägsstopp handlingsplan A4

50

kr


Handlingsplan HLR för insatspersonal A4

50

kr


Utbildningsmaterial - Mer information

Pedagogiskt utbildningsmaterial för HLR-kurser och träning i Första hjälpen

Vi är stolta över att erbjuda Svenska HLR-rådets tryckta utbildningsmaterial, som är erkända som branschstandard och används av instruktörer samt kursledare över hela landet. I vårt sortiment hittar du tryckta handlingsplaner som är utformade för att vara användarvänliga och ge tydliga instruktioner vid olika nödsituationer. Dessa handlingsplaner är baserade på de senaste riktlinjerna och rekommendationerna från Svenska HLR-rådet, vilket säkerställer att du håller dig uppdaterad med de mest aktuella och bästa praxis inom HLR och Första hjälpen. Beställ ditt pedagogiska utbildningsmaterial idag och ta del av Svenska HLR-rådets erkända resurser för HLR-kurser och träning i Första hjälpen. Tillsammans kan vi öka medvetenheten samt förberedelsen för att agera vid nödsituationer och rädda liv.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap