Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

HEM / HLR-DOCKOR / RENGÖRING & HYGIEN

Genomskinliga flaskor för rengöring och hygien med röda och lila klistermärken på. Etikett: Hög standard av renlighet
Symbol för HLR dockor. Ikonen är en hlr docka i vit färg på blå bakgrund.

Rengöring och hygien är A och O vid träning med HLR-dockor

På HLR Grossisten erbjuder vi även ett brett utbud av produkter för rengöring och hygien i samband med utbildning i hjärt-lungräddning. Vi förstår vikten av att hålla dockor och utrustning rena och säkra för varje deltagare. Efter varje användning är det viktigt att rengöra och desinficera HLR-dockor och tillbehör för att eliminera eventuella bakterier och säkerställa en ren samt hygienisk träning. Vi erbjuder speciellt utformade rengöringslösningar, desinfektionsmedel och tillbehör som hjälper dig att upprätthålla höga hygienstandarder. Utforska vårt sortiment av produkter för rengöring och hygien idag och se till att du har allt du behöver för att upprätthålla en hög standard av renlighet och säkerhet i samband med HLR-utbildning. Vi är här för att stödja dig i att erbjuda en säker och effektiv träning för hjärt-lungräddning.

Rengöring och hygien alla produkter

Laerdal Ansiktsskydd, 50-pack

1 345

kr


Resusci Våtservett 50-pack

131

kr


Ytdesinfektion Plus 1000 ml

50

kr


Resusci Våtservett 1200 st

2 876

kr


DAX Clinical Handdesinfektion 500 ml

85

kr


Rengöring och hygien - Mer information

Rengöring & Hygien med ändamålsenliga produkter

För rengöring och desinfektion har vi speciella produkter som är utformade för att effektivt ta bort smuts, oljor och bakterier från dina HLR-dockor och tillbehör. Dessa produkter är noggrant utvalda för att vara skonsamma mot materialet samtidigt som de ger en grundlig rengöring. Vi erbjuder också ansiktsskyddsdukar och våtservetter som är perfekta för volymförbrukare. Dessa produkter kan köpas i flerpack, vilket gör det bekvämt och kostnadseffektivt för dig att hålla din utrustning ren och skyddad.

Genom att investera i våra produkter för rengöring och desinfektion kan du vara trygg med att du tar de nödvändiga stegen för att skapa en säker och hygienisk träningsmiljö. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller dina behov och hjälper dig att upprätthålla höga standarder för renlighet.

Kontakta oss gärna för frågor om våra produkter för rengöring & hygien.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap