HLR-docka på köpet! Under fotbolls-EM får du en HLR docka på köpet när du köper en hjärtstartare

Allt för hjärtstartare, HLR-kurser och Första Hjälpen

HLR Grossisten erbjuder ett heltäckande sortiment för allt inom Hjärt-lung räddning, Hjärtstartare och Första Hjälpen.

HLR Grossisten är en del av Dahl Medical AB och med 25 års erfarenhet vet vi vad som behövs för att säkra en bra Första Hjälpen-beredskap, erbjuda marknadens bästa Hjärtstartare och effektivt genomföra HLR-kurser. 

HLR-instruktörer, räddningstjänst, sjukvårds- och utbildningsföretag handlar med fördel direkt av HLR Grossisten då vi erbjuder övningsdockor för HLR, Hjärtstartar-trainers (övningshjärtstartare) och kursmaterial för HLR-instruktörer.

HLR Grossistens kunder är alla företag och organisationer som har ett ansvar att se till att tillräckligt många regelbundet utbildas i Hjärt-Lungräddning (HLR) samt verksamheten har produkter som kan rädda liv eller förhindra ett handikapp för livet. 

HLR-Instruktörer över hela Sverige

HLR Grossisten har ett stort nätverk av HLR-instruktörer över hela Sverige. Detta gör att vi enkelt kan genomföra kurser på plats i just din verksamhet.

Boka HLR-kurs

Prisvärt, enkelt & snabb leverans

HLR Grossistens e-handelslösning gör det möjligt för vem som helst att handla marknadens bästa hjärtstartare, utbildningsmaterial för HLR eller övrig Första Hjälpen. Stort urval av produkter till bra priser, snabb leverans, säkert köp och långsiktiga kundrelationer är våra ledord. 

Miljö och kvalitet 

HLR Grossisten är en del av Dahl Medical AB som är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001& ISO 14001 samt medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485. Alla i vår organisation skall sträva efter att utföra ett kvalitativt och felfritt arbete i alla led med minsta möjliga miljöpåverkan och enligt gällande lagstiftning. 

Standardutvecklare Hjärtsäker Zon 

HLR Grossisten/Dahl Medical har som SIS-standardutvecklare haft en aktiv roll i att ta fram den världsunika, svenska standarden Hjärtsäker Zon - rekommendationer för användning och underhåll av hjärtstartare.
Läs mer här om hur standarden kan hjälpa dig till att göra din arbetsplats till en Hjärtsäker Zon.

Bli återförsäljare

Bra priser, smidiga leveranser och support för dig som jobbar med HLR, Hjärtstartare och Första Hjälpen mot slutkund.

Som återförsäljare blir du en viktig representant för oss och tillsammans är vi en viktig del av kedjan som räddar liv, genom att se till att fler arbetsplatser har en bra Första Hjälpen-beredskap. Du väljer fritt ur vårt sortiment utan köpåtaganden. Det ligger i vårt intresse att ni trivs och lyckas med er försäljning därför strävar vi efter så god service som möjligt och snabba leveranser.

Som återförsäljare hos HLR Grossistenl är du en viktig representant för oss. Du kommer via ditt företag förmedla våra produkter och tjänster som återförsäljare med tydligt, eget varumärke.

Kontakta oss direkt för att anmäla ditt intresse!

Fördelar som återförsäljare

Att vara återförsäljare av våra produkter skall vara enkelt och okomplicerat. Det ligger i vårt intresse att ni trivs och lyckas med er försäljning därför strävar vi efter så god service som möjligt och snabba leveranser. 

Vi tar hand om helheten

HLR Grossisten erbjuder totallösningar: Marknadens bästa hjärtstartare och HLR-kurser rikstäckande. 

Genom stora inköp, smart och smidig logistik med snabba & smidiga leveranser direkt till slutkund (med neutral avsändare) eller till ditt egna lager kan vi erbjuda bra villkor och hög service.  

För återförsäljare kan vi även ansvara för lagerhållning, distribution och tillgång till reservdelar. Några av de stora fördelarna med att samarbeta med oss på HLR Grossisten är att vi ser till helheten och du som kund behöver en kontakt i stället för flera och du själv kan fokusera på din kärnverksamhet. 

Trygghet, flexibilitet och kundservice

Våra ledstjärnor är trygghet, flexibilitet och kundservice. Detta tillsammans med hög leveransprecision och attraktiva priser tror vi skapar ett stort kundvärde.

Härtstartare - Populära modeller

Lifepak CR2 Wi-Fi

19 988

kr


Philips HS1 exkl. väska

15 488

kr


Philips FRx inkl väska & barnnyckel

18 988

kr


Philips FRx inkl. väska

18 363

kr


Hlr-dockor - Populära modeller

CasPeR the CPR dog

9 350

kr


Little Anne QCPR

3 363

kr


Little Anne QCPR mörk hud

3 363

kr


Little Anne QCPR 4 st

13 738

kr


Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.