HEM / HLR-Dockor / HLR-Dockor baby

Little Baby QCPR docka med en grå och vitrandig jumpsuit. Etikett: Träna med precision HLR-dockor baby ger realistisk träning
Symbol för HLR dockor. Ikonen är en hlr docka i vit färg på blå bakgrund.

HLR-dockor baby finns i flera olika utföranden

Vi säljer tre olika HLR-dockor baby för olika utbildningsscenarier. Här kan du också hitta ett brett sortiment av tillbehör och utbytesdetaljer.

HLR-dockor för baby är speciellt utformade för att träna samt utbilda i Hjärt-lungräddning på spädbarn och småbarn. Dockorna är konstruerade för att efterlikna en bebis storlek, vikt och anatomi vilket i sin tur ger en realistisk träningsupplevelse. Genom att träna kan du utveckla färdigheterna som krävs för att reagera snabbt och korrekt vid ett plötsligt hjärtstopp eller andningssvårigheter hos ett spädbarn.

HLR-dockor baby alla produkter

Little Baby QCPR, ljus hud

3 113

kr


Little Baby QCPR, ljus hud, 4-pack

10 238

kr


Little Baby QCPR, mörk hud

3 113

kr


Little Baby QCPR, mörk hud, 4-pack

10 238

kr


Resusci Baby QCPR inkl. väska

14 363

kr


Resusci Baby QCPR med luftvägshuvud

21 863

kr


Mini Baby

563

kr


Prestan HLR-docka Baby

3 075

kr


Prestan HLR-docka Baby, mörk hud

3 075

kr


Prestan HLR-docka Baby, 4-pack

11 663

kr


Prestan HLR-docka Baby, mörk hud, 4-pack

11 663

kr


SimPad Plus med Skillreporter

31 749

kr


Ansikten till Little Baby/Baby Anne ljus hud, 6st

749

kr


Ansikten till Little Baby/Baby Anne mörk hud, 6st

749

kr


Luftvägar till Resusci Baby QCPR, 5-pack

611

kr


Lungor Baby Anne, 24 st

286

kr


Mini Baby Lungor 3 st

125

kr


Luftväg Little Baby, 24-pack

349

kr


Lungor/Ansiktsskydd till Prestan Baby, 50 st

594

kr


Träningsmatta HLR

1 130

kr


HLR-dockor baby - Mer information

HLR-dockor baby för träning i hjärt-lungräddning på spädbarn

Vårt sortiment av HLR-dockor baby ger instruktörer möjlighet att anpassa träningen efter olika utbildningssituationer. Vi förstår att behoven kan variera, och därför erbjuder vi ett urval med olika egenskaper och tekniska nivåer. För gruppövningar och samtidig träning erbjuder vi enklare dockor som är lätta att använda och hantera. Dessa dockor är perfekta när du vill träna flera personer samtidigt och fokusera på de grundläggande HLR-teknikerna för spädbarn. För mer avancerad träning och utvärdering av prestationer erbjuder vi HLR-dockor baby med QCPR-teknik. QCPR-tekniken ger omedelbar feedback på kompressionsdjup, taktfrekvens och återfjädringseffekt, vilket hjälper både instruktörer och elever att förbättra sin teknik och uppnå högre kvalitet i HLR-utförandet. Oavsett vilken typ av HLR-docka baby du väljer, kan du vara säker på att de ger en realistisk träning i hjärt-lungräddning på spädbarn. 

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som ger en verklig känsla och en autentisk träningsupplevelse. Så oavsett om du är en erfaren instruktör som behöver uppdatera din utrustning eller en nykomling inom HLR-utbildning som söker pålitliga produkter, så har vi HLR-dockorna för dig. Utforska vårt sortiment idag och se till att du är redo att ge den bästa möjliga träningen i hjärt-lungräddning på spädbarn.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.