HEM / HLR-Dockor / HLR-Dockor junior

Little Junior QCPR docka med en grå och blå jacka. En grå väska från Laerdal. Etikett: Verklighetstrogna dockor med feedback
Symbol för HLR dockor. Ikonen är en hlr docka i vit färg på blå bakgrund.

HLR-dockor junior nu i version med bättre feedback – QCPR

Uppgradera din HLR-träning med våra nya och förbättrade HLR-dockor junior med   QCPR-teknik! På HLR Grossisten strävar vi alltid efter att erbjuda de senaste   och mest innovativa produkterna inom hjärt-lungräddning (HLR). Våra   HLR-dockor junior är speciellt utformade för träning och utbildning i   realistisk hjärt-lungräddning på barn över ett års ålder. Genom att använda   våra dockor kan du inte bara öva och förbättra dina HLR-tekniker, utan du får   även omedelbar feedback på din prestation. Vi på HLR Grossisten är stolta   över att erbjuda högkvalitativa och uppdaterade HLR-produkter. Genom att   investera i våra HLR-dockor junior med QCPR-teknik tar du din träning till en   ny nivå och säkerställer att du är redo att agera i verkliga nödsituationer.

HLR-dockor junior alla produkter

Little Junior QCPR med väska

3 488

kr


Little Junior QCPR, mörk hud, inkl. väska

3 488

kr


Little Junior QCPR 4 st med väska

12 238

kr


Little Junior QCPR 4 st, mörk hud inkl. väska

12 238

kr


Resusci Junior QCPR

22 488

kr


Prestan HLR-docka Junior

2 963

kr


Prestan HLR-docka Junior, mörk hud

2 963

kr


Prestan HLR-docka Junior, 4-pack

10 875

kr


Prestan HLR-docka Junior, mörk hud, 4-pack

10 875

kr


Clicker activator Little Junior

90

kr


SimPad Plus med Skillreporter

31 749

kr


Resusci Junior/Little Junior Luftvägar 25 st

1 161

kr


Resusci Junior/Little Junior Luftvägar 100 st

4 186

kr


Lungor/Ansiktsskydd till Prestan Junior, 50 st

594

kr


Träningsmatta HLR

1 130

kr


HLR-dockor junior - Mer information

Den nya serien HLR-dockor junior är mycket stabila och har en förbättrad kompressionsmekanism

Den nya QCPR-tekniken i våra HLR-dockor junior tar din träning till en helt ny nivå. QCPR (Quality CPR) är en avancerad feedbackfunktion som mäter och analyserar dina kompressionsdjup, taktfrekvens samt återfjädringseffekt. Det ger dig en objektiv bedömning av dina färdigheter och hjälper dig att utveckla förmågan att agera i olika nödsituationer. Att träna på HLR-dockor är avgörande för att vara väl förberedd när det verkligen behövs. Våra HLR-dockor junior ger dig en realistisk och interaktiv träningserfarenhet, vilket gör att du kan öva på att utföra korrekta kompressioner och inhalationer för att rädda liv. Med den direkta feedbacken från QCPR-tekniken kan du enkelt identifiera och förbättra eventuella brister i din teknik. Så tveka inte, uppdatera din HLR-träning idag med våra HLR-dockor junior med bättre feedback – QCPR. Var förberedd och redo att rädda liv när det verkligen behövs! Beställ dina HLR-dockor från HLR Grossisten nu och låt oss hjälpa dig att bli en skickligare livräddare.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.