Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

HEM / HLR-DOCKOR / HLR-DOCKOR JUNIOR

Little Junior QCPR docka med en grå och blå jacka. En grå väska från Laerdal. Etikett: Verklighetstrogna dockor med feedback
Symbol för HLR dockor. Ikonen är en hlr docka i vit färg på blå bakgrund.

HLR-dockor junior nu i version med bättre feedback – QCPR

Uppgradera din HLR-träning med våra nya och förbättrade HLR-dockor junior med   QCPR-teknik! På HLR Grossisten strävar vi alltid efter att erbjuda de senaste   och mest innovativa produkterna inom hjärt-lungräddning (HLR). Våra   HLR-dockor junior är speciellt utformade för träning och utbildning i   realistisk hjärt-lungräddning på barn över ett års ålder. Genom att använda   våra dockor kan du inte bara öva och förbättra dina HLR-tekniker, utan du får   även omedelbar feedback på din prestation. Vi på HLR Grossisten är stolta   över att erbjuda högkvalitativa och uppdaterade HLR-produkter. Genom att   investera i våra HLR-dockor junior med QCPR-teknik tar du din träning till en   ny nivå och säkerställer att du är redo att agera i verkliga nödsituationer.

HLR-dockor junior alla produkter

Little Junior QCPR med väska

2 790

kr


3 134kr

Little Junior QCPR, mörk hud, inkl. väska

2 790

kr


3 134kr

Little Junior QCPR 4 st med väska

9 790

kr


10 988kr

Little Junior QCPR 4 st, mörk hud inkl. väska

9 790

kr


10 988kr

Resusci Junior QCPR

16 990

kr


18 444kr

Prestan HLR-docka Junior

2 370

kr


Prestan HLR-docka Junior, mörk hud

2 370

kr


Prestan HLR-docka Junior, 4-pack

8 700

kr


Prestan HLR-docka Junior, mörk hud, 4-pack

8 700

kr


Clicker activator Little Junior

62

kr


SimPad Plus med Skillreporter

24 537

kr


Resusci Junior/Little Junior Luftvägar 25 st

893

kr


Resusci Junior/Little Junior Luftvägar 100 st

3 222

kr


Lungor/Ansiktsskydd till Prestan Junior, 50 st

475

kr


Träningsmatta HLR

904

kr


HLR-dockor junior - Mer information

Den nya serien HLR-dockor junior är mycket stabila och har en förbättrad kompressionsmekanism

Den nya QCPR-tekniken i våra HLR-dockor junior tar din träning till en helt ny nivå. QCPR (Quality CPR) är en avancerad feedbackfunktion som mäter och analyserar dina kompressionsdjup, taktfrekvens samt återfjädringseffekt. Det ger dig en objektiv bedömning av dina färdigheter och hjälper dig att utveckla förmågan att agera i olika nödsituationer. Att träna på HLR-dockor är avgörande för att vara väl förberedd när det verkligen behövs. Våra HLR-dockor junior ger dig en realistisk och interaktiv träningserfarenhet, vilket gör att du kan öva på att utföra korrekta kompressioner och inhalationer för att rädda liv. Med den direkta feedbacken från QCPR-tekniken kan du enkelt identifiera och förbättra eventuella brister i din teknik. Så tveka inte, uppdatera din HLR-träning idag med våra HLR-dockor junior med bättre feedback – QCPR. Var förberedd och redo att rädda liv när det verkligen behövs! Beställ dina HLR-dockor från HLR Grossisten nu och låt oss hjälpa dig att bli en skickligare livräddare.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap