Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Första hjälpen kit

Att ha ett första hjälpen kit nära till hands är en förutsättning för att kunna hjälpa en skadad person när olyckan är framme. Då olyckor kan ske när som helst och var som helst bör du se till att uppdatera det första hjälpen kit du har hemma, i bilen, på landstället och på arbetsplatsen. Med ett bra första hjälpen kit kan du alltid vara förberedd om du eller någon i din närhet skadar sig.

Hitta rätt storlek på ditt första hjälpen kit

Vi på HLR Grossisten har första hjälpen kit i olika storlekar för att passa ditt behov. Allt från små första hjälpen kit som är anpassade för lättare olycksfall till stora akutväskor med innehåll som kan behandla svåra skador.  - Våra små första hjälpen kit är perfekta att ta med sig på utflykter där olycksfall lätt sker, såsom i båten eller på en vandring i skogen. 

- Våra mellanstora första hjälpen kit har mer omfattande innehåll och kan behandla svårare skador. Storleken gör den perfekt att ha i bilen så att man är redo att hjälpa till var man än befinner sig. 

- Våra stora första hjälpen kit har ett väldigt omfattande innehåll som kan användas för behandling av svåra skador och lämpar sig på arbetsplatser, skolor, idrottsplatser eller i hemmet. Alla våra väskor har lättillgängligt innehåll som skyddas av en robust väska. 

Ett första hjälpen kit är viktigt att ha vid kroppsskador 

Tidig behandling av skador minskar risken för att de förvärras. En infektion i ett sår kan lätt undvikas genom att rengöra det och en blödning kan snabbt stoppas med hjälp av ett tryckförband. En ögondusch kan vara avgörande för huruvida man får bestående synskador eller inte. Burnshield kan vid brännskador förhindra permanenta ärr och kan även användas för att mildra klåda vid exempelvis getingstick. Innehållet i våra första hjälpen kit är otroligt mångsidiga och en och samma produkt är ofta användbar i flera olika situationer. 

Köp ditt första hjälpen kit här!

Tillbaka till artiklar

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap