Tre första hjälpen kit i olika storlekar. Väskorna är i grönt med ett gult mönster och vitt kors med texten Dahl.

Första hjälpen kit

Att ha ett första hjälpen kit nära till hands är en förutsättning. När olyckan är framme är snabb och effektiv hjälp avgörande. Att ha ett första hjälpen kit nära till hands är nyckeln till att kunna agera omedelbart och professionellt vid skador. Oavsett om du är hemma, på jobbet, ute på äventyr eller på väg, är det viktigt att vara förberedd. Vi på HLR Grossisten erbjuder ett brett utbud av första hjälpen kit för alla behov.

Hitta rätt storlek på ditt första hjälpen kit

Att hitta rätt storlek för dina behov är avgörande. Vi förstår att behoven varierar, därför erbjuder vi första hjälpen kit i olika storlekar:

Små kit: Perfekta för resor och mindre olyckor. Dessa är lätta att ta med sig, oavsett om du är ute på sjön eller utforskar skogen.

Mellanstora kit: Med ett mer omfattande innehåll är dessa idealiska för bilen eller andra platser där utrymmet är begränsat men behovet är stort.

Stora kit: För arbetsplatser, skolor, idrottsarenor eller hemmet. Dessa är fullpackade med allt som behövs för att hantera allvarliga skador och nödsituationer.

Oavsett vilken storlek du väljer, kan du lita på att våra kit är robusta och innehåller allt du behöver.

Ett första hjälpen kit är viktigt att ha vid kroppsskador

Fördelarna med ett Första Hjälpen kit är många och avgörande för tidig behandling, vilket är nyckeln till att minimera skador och risker. Med våra första hjälpen kit kan du snabbt och enkelt hantera olika situationer så som:

Sårbehandling: Rengöring och omsorg om sår minskar risken för infektion och framtida komplikationer.     

Blödningstoppning: Genom att ha rätt utrustning kan du snabbt stoppa blödningar och förhindra allvarliga konsekvenser.     

Ögondusch: Skydda din syn genom att omedelbart skölja ögonen vid skador eller främmande föremål. -

Brännskador: Burnshield är en ovärderlig resurs för att behandla brännskador och minimera risken för ärrbildning.

Med våra första hjälpen kit är du rustad för att möta eventuella olyckor och agera proaktivt vid skador och nödsituationer. Att investera i ett första hjälpen kit är att investera i din och andras säkerhet. Oavsett var du befinner dig, se till att vara förberedd med rätt utrustning från HLR Grossisten. Köp ditt kit idag och säkra en tryggare framtid för dig själv och dina nära och kära.

Köp ditt första hjälpen kit här!

Tillbaka till artiklar

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.