Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / KÖPRÅD HJÄRTSTARTARE / ARTIKLAR OM HJÄRTSTARTARE / Lifepak CR2 - hjärtstartare från kvalitetssäkra Stryker

Lifepak CR2 - hjärtstartare från kvalitetssäkra Stryker

Den halvautomatiska hjärtstartaren Lifepak CR2 klassas idag, i alla fall av tllverkarna själva, som en av marknadens mest bevisat effektiva hjärtstartare. Ett hjälpmedel framtaget av en av de största inom medicinteknisk utrustning, Stryker, för lekmän att rädda liv med.

I ett flertal oberoende studier har Lifepak CR2 inte bara visat sig var mer användarvänlig än de flesta andra publika hjärtstartare på marknaden, utan även mer effektiv vad gäller att öka chansen att rädda livet på någon som drabbats av ett hjärtstopp.

Mycket av detta enligt tillverkaren har att göra med olika unika, tekniska funktioner och egenskaper som Lifepak CR2 har.

Tillbaka till artiklar

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap