HEM / Hjärtstartare & tillbehör / Hjärtstartare / Hjärtstartarpaket / Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 med plåtskåp

Ett paket fyllt med mod och möjlighet att kunna rädda liv.

Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 (enkelspråkig) med larmat plåtskåp för inomhusförvaring på olika offentliga platser som kontor, vårdinrättning, bostadsrättsförening, butik, restaurang, verkstad, hotell, simhall, gym, idrottshall mm.

Alla kan drabbas av hjärtstopp och en strömstöt från en hjärtstartare är det enda som kan få igång ett stannat hjärta. Rätt placerad, förvarad och tydligt uppskyltad hjärtstartare ökar chansen att rädda livet på en medmänniska avsevärt!

Detta ingår i Hjärtstartarpaketet:

  • Hjärtstartare Lifepak CR2 Wi-FI, enkelspråkig
    Inkl. ett par elektroder och ett batteri. 8 års produktgaranti. Kan anslutas till Wi-Fi och varnar dig automatiskt via e-post om allt som skulle kunna påverka hjärtstartarens beredskap. Barn & vuxenläge med enkelt knapptryck, analys under pågående hjärt-lungräddning, IP 55-klassad, mm. Lätt för alla att använda, med tydlig röstvägledning och automatiska självtester. 
  • First responder Kit
    Innehåller pocketmask med ventil och filter, 2 par skyddshandskar i vinyl, sax, rakhyvel och torkservett
  • Plåtskåp med larm
    Grönt eller vitt plåtskåp för hjärtstartare med batteridrivet larm som utlöses när luckan öppnas. Larmet kan inaktiveras om man så önskar. Drivs med 2 st 1,5 V Batterier/Modell AAA.Skylt 
  • Hjärtstartare A4
    Dubbelsidig nödskylt i hårdplast med standardiserad text och symbol för Hjärtstartare. Placeras väl synligt vid platsen för hjärtstartaren.
  • Dekal Hjärtstartare 
    Klisterdekal för Hjärtstartare med standardiserad symbol. Särskilt lämplig för placering på dörrar eller i fönster för att påvisa att hjärtstartare finns i lokalen/närheten.  Mått: 9x7 cm
  • Serviceavtal
    Serviceavtal small ingår utan extra kostnad (värde 2 500:-/år) vilket inkluderar platsbesök vid behov samt support via mejl och telefon måndag-fredag 8-17 gällande installations- & handhavandefrågor samt reservdelsfrågor. Inkluderar även fri påminnelsefunktion när det är dags att byta batterier och elektroder på era hjärtstartare.
  • Bruksanvisning Lifepak CR2 och Rotaid Solid Plus HEAT

Komplettera Hjärtstartarpaketet med kurs i hjärt-lungräddning:
Vi har instruktörer över hela landet och utbildar på plats, på din arbetsplats eller i din förening. Utbildningslokal finns även i Saltsjö-Boo, Stockholm.

För mer info och bokning av HLR-kurs, klicka här

Rekommendation Akutväska:
Vid ett larm om hjärtstopp vet man sällan direkt vad som hänt och hur det ser ut på olycksplatsen. Vi rekommenderar att ha som del av larmrutinen att med hjärtstartare, även ta med sig en Första Hjälpen-väska till olycksplatsen. Detta görs bäst i form av en akutväska innehållandes förbandsartiklar för att kunna behandla ev. akut blödning, sår- eller brännskador. Väskan bör placeras direkt intill hjärtstartaren. 

För att se mer av våra akut- och förbandsväskor, kontakta oss för förslag



HJÄRTSTARTARFÖRSÄKRING 1 ÅR INKLUDERAD

HLR Grossistens Hjärtstartarförsäkring är en produktspecifik försäkring som tecknas i samband med köp av hjärtstartare från HLR Grossisten/Dahl Medical AB.

Försäkringen gäller utan självrisk samt åldersavdrag och skyddar vid plötsliga skador, stöld, vandalism och förlust. Det kvitto/faktura som du får vid köpet av hjärtstartaren är tillika ditt försäkringsbevis.

Försäkringen gäller ett år i taget (värde 275-340kr**, första året utan extra kostnad), förnyas årligen och kan förlängas upp till 8 år.

Hjärtstartarförsäkringen gäller även för privatpersoner.

** För momspliktiga företag, organisationer, föreningar, myndigheter och regioner är premien 275:-/år och hjärtstartare.

** Till organisationer som inte är momspliktiga som t ex vissa BRF:er, föreningar, organisationer är årspremiem 340:-/år och hjärtstartare. Detta beroende på momsregler kring försäkringsbolag och eventuell skadereglering.

Relaterade produkter

Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 med väggfäste

12 990

kr


21 583kr

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med väska och väggfä

10 990

kr


Hjärtstartarpaket Philips HS1 med väska och plåtsk

12 690

kr


Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 med skåp

16 290

kr


24 152kr

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med väska och skåp

13 390

kr


Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 med värmeskåp (-20 C

17 490

kr


26 992kr

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med väska och värmes

16 290

kr


Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 med POLAR värmeskåp

17 490

kr


26 192kr

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114, 132 02 SALTSJÖ-BOO

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023
All rights reserved.