Varukorgen är tom

Resusci Anne QCPR en klassisk HLR-docka still going strong

Många har, kanske redan i sin allra första bekantskap med livräddning, träffat på Resusci Anne. HLR-dockan som utfört sin viktiga gärning ända sedan 1960.

Dockor som Resusci Anne ger kunskap som årligen räddar tusentals liv

Det är inte bara inom vård och räddningstjänst som kunskap om HLR räddar liv. Överallt i samhället finns människor som på skolor, föreningar och arbetsplatser fått grundläggande träning på HLR-dockor som Resusci Anne. Sedan introduktionen 1960 beräknas att så många som en miljon människor blivit räddade tack vare den viktiga kunskap som över 400 miljoner människor kunnat tillgodogöra sig. "Mun-mot-mun metoden" som de flesta känner till tillsammans med "hjärtmassage" är en viktig länk i de åtgärder som med ett gemensamt ord kallas  Kedjan som räddar liv.

Högkvalitativ HLR-träning med Resusci Anne

Resusci Anne QCPR är en utvecklad version för en högkvalitativ HLR-träning där feedback ges  genom att bröstet häver sig när man ger syretillförsel rätt och QCPR-modellen mäter bland annat kompressionstryck och hastighet på momenten. Vi tillval som finns att beställa kan man sedan läsa av data och finjustera sin teknik. Andra tillval och reservdelar hittar du också här.

Vi svarar gärna på frågor om Resusci Anne QCPR. Kontakta oss.

Resusci Anne QCPR, Helkroppsdocka inkl. väska


19 510

SEK

/ st

Resusci Anne QCPR, Halvkroppsdocka inkl. väska


15 176

SEK

/ st

Resusci Anne/Little Anne Ansikten 6 st


533

SEK

/ st

Resusci Anne/Little Anne Ansikten 6 st, mörk hud


533

SEK

/ st

Resusci Anne Lungor 24 st


1 457

SEK

/ st

SimPad Plus med Skillreporter


14 806

SEK

/ st

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring 08 - 715 08 00

En del av Dahl Medical AB

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)8 715 08 00
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2020 
All rights reserved.