Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Resusci Anne QCPR en klassisk HLR-docka still going strong

Resusci Anne QCPR, den klassiska HLR-dockan, fortsätter att vara en pålitlig och oumbärlig träningspartner för livräddning. Med en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1960 har Resusci Anne bevittnat och bidragit till oändliga träningsögonblick. Den har utvecklats och förfinats över åren för att ge en realistisk och effektiv träningserfarenhet. Ta del av denna tidlösa följeslagare och uppnå enastående resultat i din HLR utbildning. Välj Resusci Anne QCPR och fortsätt göra skillnad i livräddning.

Resusci Anne QCPR, Helkroppsdocka inkl. väska

21 990

kr


23 472kr

Resusci Anne QCPR, Halvkroppsdocka inkl. väska

16 990

kr


18 344kr

Resusci Anne/Little Anne Ansikten 6 st

640

kr


Resusci Anne/Little Anne Ansikten 6 st, mörk hud

640

kr


Resusci Anne Lungor 24 st

1 623

kr


SimPad Plus med Skillreporter

24 537

kr


Shocklink System

5 320

kr


Resusci Anne QCPR HLR-dockor- Mer information

Dockor som Resusci Anne QCPR ger kunskap som årligen räddar tusentals liv

Det är inte bara inom vård och räddningstjänst som kunskap om HLR räddar liv. Överallt i samhället finns människor som på skolor, föreningar och arbetsplatser fått grundläggande träning på HLR-dockor som Resusci Anne. Sedan introduktionen 1960 beräknas att så många som en miljon människor blivit räddade tack vare den viktiga kunskap som över 400 miljoner människor kunnat tillgodogöra sig. "Mun-mot-mun metoden" som de flesta känner till tillsammans med "hjärtmassage" är en viktig länk i de åtgärder som med ett gemensamt ord kallas  Kedjan som räddar liv.

Högkvalitativ HLR-träning med Resusci Anne

Resusci Anne QCPR är en utvecklad version för en högkvalitativ HLR-träning där feedback ges  genom att bröstet häver sig när man ger syretillförsel rätt och QCPR-modellen mäter bland annat kompressionstryck och hastighet på momenten. Vi tillval som finns att beställa kan man sedan läsa av data och finjustera sin teknik. Andra tillval och reservdelar hittar du också här.

Vi svarar gärna på frågor om Resusci Anne QCPR. Kontakta oss.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap