Övningshjärtstartare Stryker LIFEPAK CR2 Trainer

Öva scenarier av hjärtstopp med Stryker LIFEPAK CR2 Trainer, en närmast identisk kopia utseende- och funktionsmässigt av den riktiga LIFEPAK CR2.

Mer information om Stryker LIFEPAK CR2 Trainer

Lock till Lifepak CR2 Trainer

306

kr


Trainer Lifepak CR2 inkl. väska

8 219

kr


Träningselektroder Lifepak CR2, komplett kassett

3 125

kr


Träningselektroder Lifepak CR2, 5-pack (endast klisterdelen)

3 250

kr


Stryker LIFEPAK CR2 Trainer - Mer information

Stryker LIFEPAK CR2 Trainer ger viktig förståelse för olika scenarier i skarpt läge

Stryker LIFEPAK CR2 Trainer är utformad för att fullt ut simulera funktionerna i den riktiga LIFEPAK CR2. På så sätt ges möjlighet till en träning skräddarsydd för den riktiga hjärstartaren.
Vid övning lär man sig hur den skarpa hjärtstartaren reagerar och instruerar vid varje steg i en räddningsprocess, så om den skarpa enheten krävs i en verklig nödsituation, vet man exakt vad man kan förvänta sig av defibrillatorn.
Tveka inte att kontakta oss för frågor om övningshjärtstartare.

Konfigureras för olika situationer och förlopp

Lifepak CR2 Trainer kan emulera olika steg i defibrilleringsprocessen och kan konfigureras för olika scenarier. Konfiguration av räddningsscenario ändras genom val i panelen under elektrodbrickan.

Med övningshjärtstartaren kan man simulera både en helautomatisk och halvautomatisk Lifepak CR2, vilket ger en förståelse för skillnaderna mellan de två olika konfigurationerna och arbetssätten.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.