HEM / Brandskydd / Brandsläckarskåp

Ett genomskinligt och grått skåp för brandsläckare som har en röd öppnings mekanism. Etikett: Skyddar från väder och vind.
Symbol för Brandskydd. Ikonen är en brandsläckare i vit färg på röd bakgrund.

Brandsläckarskåp - Skyddar din brandsläckare

Hos oss handlar du produkterna som klarar tuffa miljöer

Våra brandsläckare är ditt första försvar och det avgörande skyddet mot eld och fara. För att säkerhetsställa att de alltid är redo för uppdraget, är vi stolta över att introducera vårt mångsidiga sortiment av brandsläckarskåp. Dessa skåp är specialtillverkade för att skydda dina brandsläckare från damm och slitage även i de mest krävande miljöerna. Med väggmontering blir våra brandsläckarskåp en platsbesparande och praktisk lösning för att säkra och lättillgängligt förvara brandsläckningsutrustningen. Oavsett storlek på dina brandsläckare, erbjuder våra skåp flexibilitet för att rymma de flesta varianter. Genom att investera i ett brandsläckarskåp från HLR Grossisten garanterar du inte bara brandsläckarnas prestanda utan också deras långsiktiga hållbarhet och tillgänglighet. Vi förstår att säkerheten är av yttersta vikt, och vårt sortiment erbjuder olika modeller och storlekar för att passa olika typer av brandsläckare. Med våra skåp får du inte bara ett optimalt brandskydd, utan även en platsbesparande lösning som passar in i olika miljöer. Säkra dina brandsläckare och spara utrymme med våra väggmonterade brandsläckarskåp från HLR Grossisten. Kontakta oss idag för att hitta den perfekta lösningen för att säkerställa att din brandsläckningsutrustning är både lättillgänglig och skyddad.

Brandsläckarskåp alla produkter

Brandsläckarskåp Transparent

2 350

kr


Släckarskåp Adamant

2 138

kr


Släckarskåp Regon

1 563

kr


Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.