Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Första hjälpen väska mot brännskador. Väskan är hård och är röd. Väskan har vita detaljer och text.

Brännskada - sterila brännskadeförband kyler och lindrar smärta

Risk för brännskador finns med oss varje dag. Från uppenbara faror som i heta arbeten, eld, upphettade vätskor och föremål till friktion, kemikalier och elektricitet.

Mer information om brännskadeförband

Brännskadeförband alla produkter

Burnshield First Aid Burn Kit

605

kr


Burnshield gel 125 ml

259

kr


Väggfäste till Burnshield 125 ml

140

kr


Burnshield kompress 100x100 cm

2 950

kr


Burnshield kompress 40x60 cm

517

kr


Burnshield kompress 20x20 cm

311

kr


Burnshield kompress 10x10 cm

218

kr


Burnshield Blott 3,5 ml

17

kr


Brännskadeförband - Mer information

Tillgång till brännskadeförband och kylande gel för arbetsplatser och fritid en självklarhet

Snabb avkylning är a och o vid alla typer av brännskador. Från lätt rodnad, via blåsbildning till skador där alla hudlager förstörts klassificeras på en graderad skala mellan 1 till 3.  I vårt sortiment hittar du världsledande Burnshield - brännskadekompresser och brännskadegel som ger en kylande och smärtstillande effekt, samt förhindrar att skadan sprider sig i vävnader runt såret. Brännskadeförband ger även svalka för andra svidande blessyrer som sting av insekter och maneter och solbränna. Burnshield brännskadeförband och kylande gel är alltid bra att ha till hands. Beställ idag!

För att förebygga brännskador är det viktigt att vara medveten om riskerna som finns i din omgivning och ta till försiktighetsåtgärder. Använd skyddande utrustning vid heta arbeten, undvik att låta små barn vara nära varma föremål eller öppen eld, och följ alltid säkerhetsföreskrifterna när du hanterar kemikalier eller elektrisk utrustning. Brännskador en allvarlig och smärtsam form av skada som kan uppstå i många vardagliga situationer. Att vara väll medveten om riskerna samt veta hur man förebygger och behandlar brännskador är avgörande för att minimera skadans omfattning och lindra smärtan för den drabbade.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap