Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Anslutning av ShockLink ger effektiv defibrilleringsträning

ShockLink kan ansluta de vanligaste modellerna av hjärtstartare till majoriteten av befintliga HLR-träningsdockor eller simulatorer för realistiska övningar.

Mer information om ShockLink

Inga produkter hittades

ShockLink - Mer information

Ändamålsenlig och kostnadseffektiv AED-träning* med ShockLink kopplad till HLR-träningsdocka

Med ShockLink är det inte längre nödvändigt att köpa en särskild träningsdocka för er hjärtstartare eller en ny HLR-träningsdocka, vilket minskar kostnaden för att ge utbildning och träning med skarp defibrillator. Under ett scenario kan olika grupper träna tillsammans eftersom man enkelt kan växla mellan olika hjärtstartare. Kontakta oss gärna vid frågor om ShockLink och kringutrustning.

* AED = ”Automated External Defibrillator” som översatt till svenska blir automatiserad extern defibrillator, eller hjärtstartare.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023   
All rights reserved.