Varukorgen är tom

Mångsidiga hjärtstartaren PHILIPS HeartStart FRx

Ännu en storsäljande hjärtstartare är PHILIPS HeartStart FRx. Robust och hårdtestad för funktion även i fuktiga eller dammiga miljöer.

PHILIPS HeartStart FRx är en lättanvänd hjärtstartare att lita på i vått och torrt

Hjärtstartaren FRx är mycket enkel att använda för vem som helst. Den berättar med lugn röst exakt hur du ska agera vi ett befarat hjärtstopp. En placeringsskiss visar var du ska placera elektroderna för att ge en stöt. Hjärtstartaren  bestämmer om en stöt behövs och om så är fallet uppmanas du att trycka på orangea knappen. Röstkommandon repeterar och omformulerar om du behöver ytterligare hjälp. Blinkande ikoner och en referensguide hjälper dig om du befinner dig i bullrig miljö.

En portabel hjärtstartare  testad för tuffa miljöer

HeartStart FRx passar genom sin robusta utformning i väldigt skiftande miljöer. Låg vikt gör den lämplig för portabelt bruk. Den är mycket tålig såväl mot slag som damm och fukt. Industri och kontor likväl som idrottsanläggningar, simhallar, badplatser och bryggor där drunkningstillbud kan inträffa. Ett unikt tillval är barnnyckeln som med ett handgrepp anpassar hjärtstartaren till behandling av barnhjärtan. Batteriet har en livslängd på fyra år i standby-läge.

Philips FRx exkl. väska

17 300 SEK

/ st


11 500

SEK

/ st

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!


Ring 08 - 715 08 00

En del av Dahl Medical AB

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)8 715 08 00
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2020 
All rights reserved.