Beställ HLR-rådets handlingsplaner här

Uppdaterade och kompletta uppsättningar av handlingsplaner från Svenska HLR-rådets finns tillgängliga hos oss. Välj mellan A4-storlek eller planscher i 50x70 cm för att säkerställa att du har de senaste riktlinjerna inom räddning och hjärt-lungräddning till hands. Med dessa handlingsplaner får du tydlig vägledning i olika livräddningssituationer för att agera snabbt och korrekt.

Vuxen-HLR handlingsplan 50x70 cm

169

kr


Barn-HLR handlingsplan 50x70 cm

169

kr


Luftvägsstopp handlingsplan 50x70 cm

169

kr


Handlingsplan HLR för insatspersonal 50x70 cm

169

kr


Vuxen-HLR handlingsplan A4

63

kr


Barn-HLR handlingsplan A4

63

kr


Luftvägsstopp handlingsplan A4

63

kr


Handlingsplaner - Mer information

Handlingsplaner med livsviktiga instruktioner och som pedagogiskt stöd vid HLR-utbildning

Vi erbjuder uppdaterade handlingsplaner som är avgörande för att kunna agera snabbt och korrekt i olika livräddningssituationer. Med tydlig text och illustrativa bilder ger våra handlingsplaner en översiktlig guide till rätt åtgärder vid hjärtstopp, luftvägsblockering och andra akuta situationer. Uppdaterade kunskaper i hjärt-lungräddning kan göra skillnad mellan liv och död. Våra handlingsplaner från Svenska HLR-rådet är ett värdefullt verktyg för att säkerställa att du är väl förberedd och kan agera effektivt när det verkligen behövs. Lita på HLR Grossisten för att tillhandahålla de handlingsplaner som ger dig den kunskap och trygghet du behöver för att rädda liv.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.