Prestan Ultralite HLR-docka

Upplev bekvämligheten med Prestan Ultralite HLR-dockan - den lättaste utbildningsdockan tillgänglig på marknaden. Med sin kompakta design och inkluderade väska blir transporten mellan utbildningstillfällen enkel och smidig. Du får även lungor och ansiktsskydd som ingår för en komplett träningsupplevelse. Satsa på högkvalitativ och portabel träning med Prestan Ultralite HLR-docka och gör varje utbildningstillfälle effektivt.

Prestan Ultralite HLR-docka

2 813

kr


Prestan Ultralite HLR-docka, mörk hud

2 813

kr


Prestan Ultralite HLR-dockor, 4-pack

10 013

kr


Prestan Ultralite HLR-dockor, mörk hud, 4-pack

10 013

kr


Prestan Ultralite HLR-dockor, 12-pack

29 250

kr


Prestan Ultralite HLR-dockor, mörk hud, 12-pack

29 250

kr


Lungor/Ansiktsskydd till Prestan Ultralite, 50 st

594

kr


Prestan Ultralite HLR-docka- Mer information

Prestan Ultralite en lätt och högkvalitativ HLR-docka med visuell feedback

Prestan Ultralite HLR-dockor har genomgått omfattande tester med bl.a. 500 000 bröstkompressioner och 50.000 huvudförförflyttningar (för fria luftvägar) utan märkbar försämring eller förändring i prestanda. Med Prestan Ultralite kan du lita på att din träning kommer att vara effektiv och pålitlig varje gång. Ge dig själv och ditt team en HLR-docka som lever upp till de högsta standarderna. Välj Prestan Ultralite för att få en lätt, pålitlig och högkvalitativ träningspartner vid din sida.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.