Mini Anne Plus kit för prisvärd kvalitativ HLR-utbildning

Mini Anne Plus är en kostnadseffektiv lösning för träning i hjärt- och lungräddning. Väskan innehåller allt som krävs för en kvalitativ HLR-utbildning. Med Mini Anne Plus-kitet kan du enkelt organisera och genomföra HLR-utbildningar på olika platser och i olika sammanhang. Väskan är designad för att vara lätt att bära och enkel att använda. Du behöver inte längre oroa dig för att hitta rätt utrustning eller att ha tillgång till stora utrymmen. Kitet ger dig flexibiliteten att hålla utbildningar på olika platser, som klassrum, arbetsplatser eller till och med utomhusmiljöer. Kontakta oss idag och ta steget mot att skapa en tryggare och mer livräddande värld!

Mini Anne Plus 10 st

9 875

kr


AED-atrapp 5 st

406

kr


Mini Anne Plus Lungor 10 st

494

kr


Mini Anne Plus Juniorlungor 10 st

406

kr


Mini Anne Plus HLR-dockor- Mer information

Mini Anne Plus kit med 10 dockor för att möjliggöra samtidig träning, exempelvis skolklasser

Mini Anne Plus-kit är utformat för att på ett enkelt och effektivt sätt bedriva högkvalitativa HLR-utbildningar. Varje kit innehåller tio individuella och återanvändbara övningsdockor, vilket gör det möjligt för flera elever att öva samtidigt och öka deras praktiska träningstid. En av de nya och innovativa funktionerna i Mini Anne Plus kitet är den hygieniska pumpfunktionen för uppblåsning av dockorna. Detta säkerställer att varje övningsdocka kan blåsas upp på ett enkelt och hygieniskt sätt, vilket är särskilt viktigt för användning i skolmiljöer. Med denna funktion kan du snabbt förbereda och komma igång med träningen utan krångel. Mini Anne Plus kitet innehåller allt du behöver för att komma igång med HLR-utbildningen. Förutom de 10 övningsdockorna finns det också tillbehör som extra lungor, våtservetter och hjärtstartar-attrapper. Dessa tillbehör bidrar till en komplett och realistisk träning samt säkerställer att eleverna kan öva på korrekt teknik och användning av hjälpmedel. Förpackat i en behändig väska är Mini Anne Plus kitet lätt att transportera och förvara vilket gör det enkelt att organisera och genomföra HLR-utbildningar på olika platser samt olika grupper av elever. Oavsett om det är i skolan, på idrottsanläggningar eller i andra utbildningsmiljöer kan du snabbt och smidigt sätta upp en träningssession med Mini Anne Plus kitet. Mini Anne Plus har genomgått omfattande tester och är konstruerad för att klara minst 300 000 kompressioner. Dessutom har den två lägen för kompressionsmotstånd, vilket gör att du kan anpassa träningen efter olika nivåer av färdighet och erfarenhet.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om Mini Anne Plus-kitet och hur det kan bidra till att förbättra HLR-utbildningen i din skola eller utbildningsmiljö. Ge dina elever den bästa möjliga träningserfarenheten och rusta dem med livsviktiga kunskaper för att rädda liv!

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.