Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Mini Anne Plus kit för prisvärd kvalitativ HLR-utbildning

Mini Anne Plus är en kostnadseffektiv lösning för träning i hjärt- och lungräddning. Väskan innehåller allt som krävs för en kvalitativ HLR-utbildning.

Mer information om Mini Anne Plus HLR-dockor

AED-atrapp 5 st

325

kr


Mini Anne Plus Lungor 10 st

395

kr


Mini Anne Plus Juniorlungor 10 st

325

kr


Mini Anne Plus HLR-dockor - Mer information

Mini Anne Plus kit med 10 dockor för att flera, exempelvis skolklasser, ska kunna öva samtidigt

Mini Anne Plus kit är utformat för att bland annat skolor ska, på ett enkelt och effektivt sätt, kunna bedriva kvalitativa HLR-utbildningar. I varje set ingår det tio individuella och återanvändningsbara övningsdockor. Syftet är att öka och effektivisera elevernas praktiska träningstid då flera kan öva samtidigt. Den nya innovativa pumpfunktionen ger en hygienisk uppblåsning. Mini Anne Plus kit innehåller allt du behöver för att komma igång med HLR-utbildning och allt levereras i en behändig väska. Mini Anne Plus är testad för minst 300 000 kompressioner den har dessutom två lägen för kompressionsmotstånd.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap