Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

SKAPA KONTO   |   LOGGA IN |   OM OSS     VÅRA VILLKOR   |   KONTAKT 010 - 179 38 80

Varukorgen är tom

HEM / HLR-DOCKOR / HLR-DOCKOR VUXEN / Mini Anne Plus

Mini Anne Plus kit för prisvärd kvalitativ HLR-utbildning

Mini Anne Plus är en kostnadseffektiv lösning för träning i hjärt- och lungräddning. Väskan innehåller allt som krävs för en kvalitativ HLR-utbildning.

Mini Anne Plus kit med 10 dockor för att flera, exempelvis skolklasser, ska kunna öva samtidigt

Mini Anne Plus kit är utformat för att bland annat skolor ska, på ett enkelt och effektivt sätt, kunna bedriva kvalitativa HLR-utbildningar. I varje set ingår det tio individuella och återanvändningsbara övningsdockor. Syftet är att öka och effektivisera elevernas praktiska träningstid då flera kan öva samtidigt. Den nya innovativa pumpfunktionen ger en hygienisk uppblåsning. Mini Anne Plus kit innehåller allt du behöver för att komma igång med HLR-utbildning och allt levereras i en behändig väska. Mini Anne Plus är testad för minst 300 000 kompressioner den har dessutom två lägen för kompressionsmotstånd.

AED-atrapp 5 st


325

SEK

/ st

Mini Anne Plus Lungor 10 st


300

SEK

/ st

Mini Anne Plus Juniorlungor 10 st


325

SEK

/ st

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!


En del av Dahl Medical AB

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2020 
All rights reserved.