HLR-docka på köpet! Under fotbolls-EM får du en HLR docka på köpet när du köper en hjärtstartare

Mini Anne docka från Leardals. Etikett: Uppblåsbara HLR-dockor som är innovativa och användarvänliga
Symbol för HLR dockor. Ikonen är en hlr docka i vit färg på blå bakgrund.

Mini Anne är en uppblåsbar docka av vuxenmodell för HLR-träning

För optimal utbildning i vuxen HLR

Mini Anne är en innovativ och användarvänlig uppblåsbar docka av vuxenmodell som speciellt utformats för att underlätta HLR-träning. Med sin realistiska utformning och mångsidiga funktioner har Mini Anne blivit en populär och omtyckt träningspartner inom HLR-utbildning över hela världen. Ge dina kursdeltagare den ultimata HLR-upplevelsen genom att förse dem med sina egna Mini Anne dockor. Varje individ kan nu träna och finslipa sina färdigheter individuellt, vilket garanterar en överlägsen inlärningsupplevelse och ökad kompetens inom livräddning. Kontakta oss idag för att beställa dina egna Mini Anne dockor och ta steget mot en framgångsrik HLR utbildning!

Mini Anne

494

kr


Mini Anne Lungor 6 st

156

kr


Mini Anne Junior Lungor 6 st

150

kr


AED-atrapp 5 st

406

kr


Mini Anne HLR-dockor - Mer information

Öva och repetera grundläggande Hjärt- och lungräddning när som helst 

Mini Anne är ett snabbt och enkelt sätt att lära sig och att öva på grundläggande återupplivning. En komplett genomgång med Mini Anne tar mindre än en halvtimma. En av de stora fördelarna med Mini Anne är dess otroliga portabilitet, den tar upp minimalt med plats och kan användas var som helst. Oavsett om du befinner dig i ett klassrum, på arbetsplatsen eller till och med hemma, kan du enkelt ta fram Mini Anne och påbörja din träning. Vilket gör att du inte längre behöver oroa dig för tillgång till stora utrymmen eller dyra och otympliga utrustningar. 

Praktiska och användbara tillbehör för HLR docka Mini Anne

Förpackningen av Mini Anne innehåller också några användbara tillbehör som gör träningen ännu mer komplett och realistisk. Du får extra lungor för att kunna fortsätta träna utan avbrott, våtservetter för att hålla dockan ren och fräsch, samt en hjärtstartar-attrapp för att öva på korrekt placering och användning av en hjärtstartare. Med dessa tillbehör kan du verkligen fördjupa din träning och vara redo att agera i en verklig nödsituation. Om du har några frågor eller funderingar om Mini Anne, tveka inte att kontakta oss. Vårt team av experter är redo att svara på dina frågor och ge dig all information du behöver för att dra nytta av detta fantastiska verktyg. Ge dig själv och ditt team fördelen med Mini Anne och bli en kompetent och självsäker livräddare.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.