Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Resusci Junior QCPR ger mycket realistisk HLR-träning på barn

Resusci Junior QCPR är en specialdesignad HLR-docka för träning i livräddning av barn över ett års ålder. Med sin realistiska vikt och längd som motsvarar en femårigt barn, ger dockan en målinriktad träningserfarenhet för att effektivt hantera nödsituationer hos barn. Välj Resusci Junior QCPR för att öva och förbättra dina färdigheter i att rädda livet på barn i en trygg och kontrollerad miljö. Ge dig själv förtroendet att agera snabbt och korrekt när det verkligen behövs.

Resusci Junior QCPR

16 990

kr


18 444kr

SimPad Plus med Skillreporter

24 537

kr


Resusci Junior/Little Junior Luftvägar 25 st

893

kr


Resusci Junior/Little Junior Luftvägar 100 st

3 222

kr


Resusci Junior QCPR HLR-dockor- Mer information

HLR-träning av hög kvalitet med Resusci Junior QCPR med möjlighet till mätning och förfining av kunskap

Med QCPR-teknik kan både instruktörer och deltagare mer effektivt granska och utvärdera HLR-insatsen direkt. Detta ökar effektiviteten och hjälper deltagarna att förbättra sina färdigheter och ge Hjärt-lungräddning som uppfyller riktlinjerna. Nya och uppdaterade funktioner är bland annat en realistisk och stabil kompressionsmekanism. Resusci Junior QCPR uppfyller 2015 års riktlinjer med ett kompressionsdjup på 50–60 mm. Tillbehör för utökad feedback i realtid och för utvärdering finner du här nedan.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap