Resusci Junior QCPR ger mycket realistisk HLR-träning på barn

Resusci Junior QCPR är en specialdesignad HLR-docka för träning i livräddning av barn över ett års ålder. Med sin realistiska vikt och längd som motsvarar en femårigt barn, ger dockan en målinriktad träningserfarenhet för att effektivt hantera nödsituationer hos barn. Välj Resusci Junior QCPR för att öva och förbättra dina färdigheter i att rädda livet på barn i en trygg och kontrollerad miljö. Ge dig själv förtroendet att agera snabbt och korrekt när det verkligen behövs.

Resusci Junior QCPR

22 488

kr


SimPad Plus med Skillreporter

31 749

kr


Resusci Junior/Little Junior Luftvägar 25 st

1 161

kr


Resusci Junior/Little Junior Luftvägar 100 st

4 186

kr


Resusci Junior QCPR HLR-dockor- Mer information

HLR-träning av hög kvalitet med Resusci Junior QCPR med möjlighet till mätning och förfining av kunskap

Med QCPR-teknik kan både instruktörer och deltagare mer effektivt granska och utvärdera HLR-insatsen direkt. Detta ökar effektiviteten och hjälper deltagarna att förbättra sina färdigheter och ge Hjärt-lungräddning som uppfyller riktlinjerna. Nya och uppdaterade funktioner är bland annat en realistisk och stabil kompressionsmekanism. Resusci Junior QCPR uppfyller 2015 års riktlinjer med ett kompressionsdjup på 50–60 mm. Tillbehör för utökad feedback i realtid och för utvärdering finner du här nedan.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.