En gul hjärtstartare från varumärket Zoll som har en skärm med instruktioner på hur den bör användas. Etikett: Robust & avancerad hjärtstartare för professionell användning
Symbol för hjärtstartare. Ikonen är ett hjärta med en blix i vit färg på gul bakgrund.

Stryker LIFEPAK 1000 en robust avancerad hjärtstartare

Stryker LIFEPAK 1000 har avancerade funktioner med en uppgraderingsbar plattform och rekommenderas för räddningstjänst, vårdcentraler och ambulans.

Mer information om Stryker LIFEPAK 1000

Röd symbol för försäkring ingår och ingen självrisk.

Lifepak 1000 inkl. väska

34 375

kr


Lifepak 1000 med EKG inkl. väska

37 375

kr


Stryker LIFEPAK 1000 - Mer information

Stryker LIFEPAK 1000 - uppgraderas med justerade funktioner för livräddning

I takt med att vårdstandard utvecklas kan man uppdatera funktioner efter rådande HLR-protokoll. Tekniken kallas cprMAX™. Även om Stryker LIFEPAK 1000 har funktioner för utbildad personal så är den tack vare röstinstruktioner och en tydlig LCD-display, med bl a EKG-värden, intuitiv att använda även om man bara har grundläggande kunskaper om Hjärt-Lungräddning. IP55-klassificering innebär att den tål tuffa tag i varierande miljöer och lämpar sig för transport i alla typer av fordon.

Batteriet räcker till fler än 425 defibrilleringsstötar och dess kondition läses av på en väl synlig mätare. Det medföljande batteriet är inte uppladdningsbart, men sådana kan köpas som tillval.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.