Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

SKAPA KONTO   |   LOGGA IN |   OM OSS     VÅRA VILLKOR   |   KONTAKT 010 - 179 38 80

Varukorgen är tom

HEM / HJÄRTSTARTARE & TILLBEHÖR / HJÄRTSTARTARE / PHILIPS HeartStart FR3

PHILIPS FR3 en hjärtstartare för professionella

HeartStart FR3 är Philips bästa och mest flexibla hjärtstartare. En högkvalitativ produkt för professionellt bruk.

PHILIPS FR3 - Konstruerad för uthållighet och flexibilitet 

FR3 är byggd för att fungera under verkligt tuffa förhållanden. Den är testad enligt stränga militära standarder, uppfyller IP55-värdet för skydd mot damm och vattenjetstrålar samt klarar krosstest på 500 kg. Dessutom är FR3 en mycket flexibel plattform så att du kan konfigurera den för ett brett befintligt utbud av tillbehör och fler förbättringar utvecklas löpande.
Med PHILIPS HeartStart FR3s snabbstötsfunktion minskas tiden mellan HLR bröstkompressioner och elstöt. Den är extremt snabb och enkel att använda med autostart så fort den tas ur väskan och snabbapplicerade elektroder, SMART pads III som passar både barn och vuxna. Att tidsspannet snabbas upp är av mycket stor vikt för överlevnad.

Inga produkter hittades

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!


En del av Dahl Medical AB

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2020 
All rights reserved.