SKAPA KONTO   |   LOGGA IN |   OM OSS     VÅRA VILLKOR   |   KONTAKT 08 - 715 08 00

Varukorgen är tom

HEM / HJÄRTSTARTARE & TILLBEHÖR / HJÄRTSTARTARE / Cardiac Science PowerHeart AED G5

Cardiac Science PowerHeart AED G5 är designad för tuffa miljöer

Hjärtstartaren PowerHeart AED G5 är skyddad mot damm och vatten. I sitt hölje ges den också skydd mot stötar och vibrationer.

Analysmjukvaran i hjärtstartaren PowerHeart AED G5 styr och och mäter effekten av HLR-insatsen

Modellen är tvåspråkig och efter att elektroderna är placerade så analyserar och styr hjärtstartaren själv skeendet och livräddaren kan ägna sig helt åt Hjärt-Lungräddning. Hjärtstartarens display med anvisningar är upplyst och tydlig som en extra säkerhet om ljudnivån runt omkring är så hög så att röstanvisningen är svår att uppfatta eller om hörselskada föreligger. Energinivån i stöten anpassas efter vilken effekt stöten föregående stöt haft. Uppnås inte avsedd effekt ökas energinivån succesivt. Cardiac Science PowerHeart AED G5 har klassificerat skydd mot damm och vatten, och höljet uppfyller militär standard för fall, stötar och vibrationer. Batteriet har en standby-tid på fyra år.

Powerheart AED G5


16 500

SEK

/ st

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!


Ring 08 - 715 08 00

En del av Dahl Medical AB

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)8 715 08 00
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2020 
All rights reserved.