Varukorgen är tom

HEM / HJÄRTSTARTARE & TILLBEHÖR / HJÄRTSTARTARE / Hjärtstartarpaket / Hjärtstartarpaket Philips HS1 med väska och värmeskåp

Ett paket fyllt med mod och möjlighet att kunna rädda liv.

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med LED-belyst och skyddande värmeskåp för utomhusförvaring på olika offentliga utomhusplatser som kontor, vårdinrättning, bostadsrättsförening, butik, restaurang, verkstad, hotell, simhall, gym, idrottshall mm.

Alla kan drabbas av hjärtstopp och en strömstöt från en hjärtstartare är det enda som kan få igång ett stannat hjärta. Lättillgänglig, rätt placerad och tydligt uppskyltad hjärtstartare ökar chansen att rädda livet på en medmänniska avsevärt!

Detta ingår i Hjärtstartarpaketet

 • Hjärtstartare Philips HS1
  Inkl. elektrodkasset och batteri. 8 års produktgaranti. Lätt för alla att använda, med tydlig röstvägledning och automatiska självtester.
 • Bärväska med handtag
  Med plats för ett par extra elektroder samt ett extra batteri. Litet fönster för att kunna kontrollera att statusindikatorn blinkar. Mått: 23 cm x 21 cm x 12 cm
 • First responder Kit
  Med 2 par skyddshandskar i vinyl, sax, rakhyvel, andningsduk och torkservett
 • Förvaringsskåp Rotaid Solid Plus HEAT
  Grönt värmeskåp med värme, larm och belysning som skyddar hjärtstartaren i temperaturer ner mot -25° C. Skåpet ansluts enkelt till 230 V som den medföljande adaptern konverterar ner till 24 V. Mått: 47x47x18 cm.
 • Skylt Hjärtstartare A4
  Dubbelsidig nödskylt i hårdplast med standardiserad text och symbol för Hjärtstartare. Placeras väl synligt vid platsen för hjärtstartaren.
 • Dekal Hjärtstartare
  Klisterdekal för Hjärtstartare med standardiserad symbol. Särskilt lämplig för placering på dörrar eller i fönster för att påvisa att hjärtstartare finns i lokalen/närheten.  Mått: 9x7 cm
 • Serviceavtal
  Serviceavtal small ingår utan extra kostnad (värde 2 500:-/år) vilket inkluderar platsbesök vid behov samt support via mejl och telefon måndag-fredag 8-17 gällande installations- & handhavandefrågor samt reservdelsfrågor. Inkluderar även fri påminnelsefunktion när det är dags att byta batterier och elektroder på era hjärtstartare.
 • Bruksanvisning Philips HS1 och Rotaid Solid Plus HEAT

Komplettera Hjärtstartarpaketet med kurs i hjärt-lungräddning:
Vi har instruktörer över hela landet och utbildar på plats, på din arbetsplats eller i din förening. Utbildningslokal finns även i Saltsjö-Boo, Stockholm.

För mer info och bokning av HLR-kurs, klicka här

Rekommendation Akutväska:
Vid ett larm om hjärtstopp vet man sällan direkt vad som hänt och hur det ser ut på olycksplatsen. Vi rekommenderar att ha som del av larmrutinen att med hjärtstartare, även ta med sig en Första Hjälpen-väska till olycksplatsen. Detta görs bäst i form av en akutväska innehållandes förbandsartiklar för att kunna behandla ev. akut blödning, sår- eller brännskador. Väskan bör placeras direkt intill hjärtstartaren.

För att se mer av våra akut- och förbandsväskor, klicka här

Relaterade produkter

Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 med värmeskåp

23 970 SEK


16 900

SEK

Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 med skåp

20 970 SEK


14 900

SEK

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med väska och skåp

17 477 SEK


13 900

SEK

Hjärtstartarpaket Lifepak CR2 med väggfäste

18 861 SEK


13 900

SEK

Hjärtstartarpaket Philips HS1 med väska och väggfä

15 368 SEK


12 250

SEK

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring 08 - 715 08 00

En del av Dahl Medical AB

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)8 715 08 00
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2020 
All rights reserved.