Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Plåster - skyddar & läker sår, stora som små

Förakta inte små sår, de kan göra nog så ont. De behöver omvårdnad och ibland räcker det med ett plåster för att såret ska läka bra. Textilplåster är smutsavvisande. Sprayplåster står emot vatten och skyddar såret mot bakterier och smuts.

Mer information om Plåster

Plåster klippta styckevis

2

kr


Plåster 5 m

130

kr


Plåster 1 m

30

kr


Sprayplåster Opsite 100 ml

165

kr


Suturtejp 6x75 mm, 10x3 st

220

kr


Suturtejp 6x75 mm, 3-pack

27

kr


Plåster - Mer information

Plåster i textil och sprayplåster för omvårdnad av alla typer av sår

Oavsett om du befinner dig hemma eller på arbetsplatsen bör det finnas plåster i olika form till hands. Textilplåster erbjuder ett pålitligt skydd mot smuts och avvisar vatten. Det är också viktigt att komma ihåg rengöring och att låta såret lufta emellanåt. För små och torra sår kan sprayplåster vara en bekväm och praktisk lösning.

Suturtejp är en praktisk komponent för att skydda snittytor och operationssår. Dess förmåga att säkerställa att sårets ytor försluts effektivt gör den till ett väldigt bra val. Med textilplåster och sprayplåster är du redo att hantera olika sårtyper på ett effektivt sätt. Var förberedd och säkerställ att du har de rätta verktygen för omvårdnad av sår i alla situationer.

Har du frågor?

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittat svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Vill du att vi kontaktar dig? Använd formuläret här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ring till oss : 010 - 179 38 80


Lifepak CR2 defibrillator en vit hjärtstartare med ett rött hjärta. Runt om hjärtstartaren sitter ett svart handtag.

En del av Dahl Medical AB
Org nr. 556482-6351

Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)10 179 38 80
info@hlrgrossisten.se 

Ⓒ Dahl Medical AB / HLR-Grossisten 2023  
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap